Har du brug for rådgivning?
70 13 13 12

VI SAMARBEJDER MED VIRKSOMHEDER OM REKRUTTERING, BRANDING OG OUTPLACEMENT

Vil du rekruttere den rigtige medarbejder eller styrke din virksomheds brand? Vi står klar med et samarbejde.

Rekruttering: Vi tilbyder at finde din næste medarbejder helt gratis. Læs mere her og se videoen hvor Mark Fjelking fra Spar Nord fortæller om sit rekrutteringssamarbejde med os.

Outplacement: Flere og flere virksomheder ønsker at give opsagte medarbejdere så gode betingelser som muligt, når de skal videre i deres arbejdsliv. Her kan du læse mere om outplacement

Præsenter din virksomhed: FTFa bringer din virksomhed tættere på potentielle medarbejdere med virksomhedsevents. Kom og præsenter din virksomhed og mød potentielle kandidater. Her kan du læse mere om hvordan det foregår.

 

De kandidater, som FTFa har hjulpet os med at finde blandt deres ledige medlemmer, oplever vi har en solid erfaring og kompetence, som matcher vores behov. Med samarbejdet får vi en hurtigere og billigere rekrutteringsproces. Mark Philip Fjelking, HR Partner hos Spar Nord

SOLBRIT FIK NY MEDARBEJDER PÅ EN TIME

Jeg kunne mærke, at her var der nogle, der kunne hjælpe mig. Det er svært at rekruttere kost- og ernæringsansvarlige, så her var FTFa mit bindeled til nogle, jeg ikke selv kunne få fat i. Det har jeg nu også sagt videre til mine leder-kolleger. Det gik så stærkt. Det var en kæmpe hjælp. FTFa er en fed livline. - Solbrit Feldbak, institutionsleder
Nyheder

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Nordic Transition er et specialiseret konsulenthus med fokus på outplacement og karriererådgivning for ledere, topledere og specialister. Besøg Nordic Transitions hjemmeside her (link åbner i ny fane)
Læs mere

Mercuri Urval er et internationalt konsulenthus med fokus på rekruttering og outplacement.
Besøg Mercuri Urvals hjemmeside her (link åbner i ny fane)

Vi har kombineret vores erfaringer og ekspertise på tværs af brancher og ansættelsesniveauer, fordi vi tror på, at et målrettet og effektivt outplacementforløb består af lige dele branchekendskab og menneskekendskab.

KONTAKT VORES JOB- OG KARRIERERÅDGIVERE

FTFa tilbyder sparring og vejledning til virksomheder om bl.a. rekruttering, outplacement og employer branding.

Sidste år matchede vi tæt på 400 dygtige kandidater med vækstvirksomheder i hele Danmark. Og samarbejdet er endda gratis.

Ring til os på tlf. 70 13 13 12 og bed om at snakke med vores job- og karriereteam.

Du kan også sende os en e-mail her